Farmasi Make up

Žensko ličenje obstaja, odkar pomnimo

Nekoč se mu sicer ni reklo ličenje oziroma make up, a potreba in želja po dekoraciji obraza oziroma telesa izvira že iz pradavnine.

Ženske se že stoletja, kaj stoletja, tisočletja trudijo doseči lepotni ideal in iz svoje zunanjosti iztisniti najboljše.

A ker se lepotni ideali spreminjajo iz generacije v generacijo, je iskanje tega ideala kot korenček na palici, torej nikoli dokončana zgodba. Čeprav se zdi, da je vse skupaj izum zadnjih dveh, treh stoletij, pa je vse skupaj obstajalo še pred vznikom kozmetične industrije.

Danes te ideale narekuje lepotna industrija, včasih pa jim je nemalokrat tudi sledila. Razvoj kozmetične industrije je še danes v velikem vzponu.

Farmasi tudi v seriji ličil ponuja resnično kvalitetne in naravne izdelke brez dodanih škodljivih snovi. To pa je tisto, kar si vsi želimo.

 

 

 

BB krema

Be Beautiful!

BB proizvodi prinašajo rešitve, ki kombinirajo moč popravkov in prekrivanja nepravilnosti tena z negovalnimi sestavinami…

Lahka tekstura in multifunkcionalnost sta glavni karakteristiki BB linije izdelkov. Niz sestavin naredi linijo učinkovito v borbi proti staranju, aknam in utrujeni koži.

Bodimo lepe!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CC krema

Kaj je cc krema?

CC je oznaka za kremo, ki ima sposobnost korekcije barve, vsebuje pigmente ki nevtralizirajo rdečico, podočnjake in težave s tenom.

 

CC krema pomaga pri popravljanju diskoloracij kože in reševanju težav s tenom.