Načini zaslužka

Na voljo sta dva načina zaslužka.

 

DIREKTNA PRODAJA (član)

Pokažite katalog, poberite naročila in zaslužite. Katalog je vaše glavno prodajno orodje, zato so katalogi investicija in ne strošek! Cena kataloga je 0,15€, kar je res malo, če smatramo, da je vsak katalog nova odprta trgovina.

Nakup lahko opravite tukaj.


GRADNJA TIMA PRODAJALCEV (lider)

Poznate kogarkoli, pa naj bo to iz družine ali prijateljev, ki želi dodatno zaslužiti ali le ugodneje kupovati kozmetiko brez obveznosti in članarine? Z izpolnitvijo registracijskega obrazca bo član dobil možnost nakupa izdelkov s popustom in vse članske ugodnosti, vi pa boste prav tako kot mentor prejeli ugodnosti in naredili korak v vaši novi karieri. Marketing plan, ki je namenjen takšnim mentorjem, je zelo privlačen in omogoča že zelo hitro doseganje prve leaderske pozicije (junior leader). Potrebujete le 5 aktivnih članov (aktiven član je v tekočem mesecu opravil najmanj en nakup v vrednosti 25€ po kataloških cenah). V vaš promet za kvalifikacijo za leaderske pozicije se šteje promet celotne skupine ne glede na nivo (neto promet z upoštevanim popustom brez ddv), provizijo dobite za 3 nivoje. Tudi zaslužki so zelo privlačni, saj je cilj FARMASI-ja vaš uspeh – vaš uspeh je tudi njihov. V FARMASI-ju se zavedajo, da brez  zadovoljnega leaderja ni uspešnega podjetja.

Kakšni so pogoji za liderstvo?

Edini pogoj za leaderstvo je doseg prve leaderske pozicije (junior leader) ter podpis leaderske pogodbe kot osnovo za izplačilo zaslužka. Vaš edini strošek je mesečni nakup izdelkov v vrednosti najmanj 25 € po aktualnih kataloških cenah (kot leader imate vedno 33% popusta na kataloške cene).

Ker je FARMASI v Sloveniji čisto nova blagovna znamka v direktni prodaji, iščemo leaderje, ki bodo znamko FARMASI kar najbolje predstavili po celi Sloveniji. Izdelke lahko prodajate povsod, tako da se lahko vsak distributer sam odloči koliko in na kakšen način bo delal!

Registracijo lahko opravite na tej povezavi

Pravila in pogoji za sodelovanje v motivacijskih programih

FARMASI si pridržuje pravico, da prekliče motivacijske nagrade za člane in/ali diskvalificira ter izključi člane iz katerega koli programa ali nagrade v vsakem trenutku po lastni presoji, če FARMASI verjame, da so člani kršili ali manipulirali s katerimi koli objavljenimi pogoji ali pravili motivacijskih programov, in/ali če so člani postopali v nasprotju s splošno sprejetimi dobrimi poslovnimi namerami, postopki ter etičnimi pravili.

Sodelovanje v motivacijskih programih je prostovoljno.

Če ste bili aktivni in ste izpolnili zahtevane pogoje, v svoje naročilo dodajte šifro izbranega izdelka ali seta. V nasprotnem primeru izdelki ne bodo dostavljeni.

V motivacijskem programu za nove člane je v enem mesecu (kampanji) mogoče naročiti največ 3 sete in to samo v enem naročilu. V primeru izteka zalog določenih izdelkov, jih FARMASI zamenja z izdelki enake ali večje vrednosti.

Cene izdelkov iz motivacijskih programov so končne in se nanje ne obračunava dodatni popust. Motivacijski programi se ne štejejo v znesek osnovnega naročila v višini 25 €, vendar se štejejo v višino naročila za pridobitev ostalih popustov.

FARMASI si pridržuje pravico, da prilagodi ali zamenja in dopolni kateri koli ali vsa pravila in pogoje motivacijskih programov v času njihovega trajanja in po izteku ter ukine kateri koli program po lastni presoji po predhodnem obvestilu članov programa. Obvestilo bo objavljeno na internetnih straneh FARMASIJA in/ali na običajen način obveščanja. Prilagoditve, zamenjave ter dopolnila in/ali ukinitve motivacijskih programov veljajo od trenutka objave na internetnih straneh FARMASIJA in/ali običajnega obveščanja, razen če ni drugače navedeno. V primeru prilagoditve, zamenjave, dopolnila in/ali ukinitve motivacijskega programa se člani strinjajo, da nimajo pravice do doplačila ali dobropisa v kakršni koli obliki.