Načini zaslužka

Na voljo sta dva načina zaslužka.

 

DIREKTNA PRODAJA (član)

Pokažite katalog, poberite naročila in zaslužite. Katalog je vaše glavno prodajno orodje, zato so katalogi investicija in ne strošek! Cena kataloga je 0,15€, kar je res malo, če smatramo, da je vsak katalog nova odprta trgovina.

 

GRADNJA TIMA PRODAJALCEV (lider)

Poznate kogarkoli, pa naj bo to iz družine ali prijateljev, ki želi dodatno zaslužiti ali le ugodneje kupovati kozmetiko brez obveznosti in članarine? Z izpolnitvijo registracijskega obrazca bo član dobil možnost nakupa izdelkov s popustom in vse članske ugodnosti, vi pa boste prav tako kot mentor prejeli ugodnosti in naredili korak v vaši novi karieri. Marketing plan, ki je namenjen takšnim mentorjem, je zelo privlačen in omogoča že zelo hitro doseganje prve leaderske pozicije (junior leader). Potrebujete le 5 aktivnih članov (aktiven član je v tekočem mesecu opravil najmanj en nakup v vrednosti 25€ po kataloških cenah). V vaš promet za kvalifikacijo za leaderske pozicije se šteje promet celotne skupine ne glede na nivo (neto promet z upoštevanim popustom brez ddv), provizijo dobite za 3 nivoje. Tudi zaslužki so zelo privlačni, saj je cilj FARMASI-ja vaš uspeh – vaš uspeh je tudi njihov. V FARMASI-ju se zavedajo, da brez  zadovoljnega leaderja ni uspešnega podjetja.

Kakšni so pogoji za liderstvo?

Edini pogoj za leaderstvo je doseg prve leaderske pozicije (junior leader) ter podpis leaderske pogodbe kot osnovo za izplačilo zaslužka. Vaš edini strošek je mesečni nakup izdelkov v vrednosti najmanj 50€ po aktualnih kataloških cenah (kot leader imate vedno 33% popusta na kataloške cene).

Ker je FARMASI v Sloveniji čisto nova blagovna znamka v direktni prodaji, iščemo leaderje, ki bodo znamko FARMASI kar najbolje predstavili po celi Sloveniji. Izdelke lahko prodajate povsod, tako da se lahko vsak distributer sam odloči koliko in na kakšen način bo delal!