Olje črne kumine

z/s Ni komentarjev

VZLJUBITE OLJE ČRNE KUMINE (NIGELLA SATIVA)

Olje črne kumine-si ga že spoznala? Se večno boriš z razcepljenimi in lomljivimi konicami, ter s suhimi lasmi zaradi kemičnih obdelav (barvanje, beljenje,…)?

 

Si lase pogosto likaš, navijaš z raznimi električnimi napravami? Imaš prhljaj?

Kaj pa če ti povem, da so lepi lasje le korak stran?

Z linijo proizvodov Dr. C. Tuna za nego las z oljem črne kumine boš dosegla izjemen videz in zdravje las.

 

ALI STE VEDELI?

Da je olje črne kumine naravni vlažilec, ki zadržuje vlago v lasišču in laseh, ter s tem preprečuje njihovo izsuševanje. Ker vsebuje veliko omega-6 in omega-9 aminokislin, olje črne kumine naredi poseben zaščitni sloj na laseh in lasišču in tako preprečuje nastanek prhljaja, obenem pa preprečuje pojav psoriaze in ekcemov na koži lasišča.

Črna kumina – globinsko obnavlja lase

Redna uporaba linije proizvodov Dr. C. Tuna na bazi olja črne kumine daje hitro vidne in pozitivne rezultate.

V liniji je hranljiv šampon 500 ml, hranljiva maska 500 ml ter 100% čisto olje črne kumine 30 ml.

Vsi izdelki so brez parabenov, silikonov in umetnih barvil.

Prav tako izdelki niso testirani na živalih.

 

Nega lasišča in las

Pri skrbi za zdrave in lepe lase ne smemo uporabljati preveč agresivnih šamponov in previsoke temperature pri fenanju. Pri brisanju las, le teh ne drgnemo premočno, obenem pa je priporočljiva tudi nežna masaža lasišča.

Na videzu in kvaliteti las se pozna to, kar se dogaja na samem lasišču. Zato je priporočljiva uporaba mask za lase ali ustrezna globinska nega las.

 

Maske za lase naredijo čudež

Z maskami, ki jih uporabljamo pri negi las glede na stanje lasišča lahko dosežemo, da lasje zaradi maske postanejo mehki, voljni, prožni in sijoči. Hkrati pa odpravimo tudi strukturne poškodbe. Vsekakor je priporočljivo, da se maske za lase uporabijo vsaj enkrat tedensko.

Globinska nega las – zdravilo za poškodovane lase

Ob povsem izčrpanih, krhkih, lomljivih ter močno strukturno poškodovanih laseh, lahko z globinsko nego (100% čisto olje črne kumine) dosežemo, da je učinek viden takoj, lasje pa so hvaležni za hranljivo nego. Obstajajo različne vrste nege las, zato je lahko trajanje zdravljenja različno (od nekaj minut do pol ure).

 

Za večjo povezanost in lažjo izmenjavo mnenj vabim na Facebook stran Farmasi Slovenska Bistrica, kjer lahko skupaj ustvarimo močno skupnost.

Sledi editafarmasi:

Latest posts from

Odgovori

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.